Om Toms

TOMS Bedriftsoversikt

I 2006 befant amerikaneren Blake Mycoskie barn i en landsby i Argentina og fant at de ikke hadde sko for å beskytte føttene sine. Ønsker å hjelpe skapte han TOMS, et selskap som ville samsvare med hvert par sko kjøpt med et par nye sko gitt til et barn i nød. One for One.®

Å realisere denne bevegelsen kunne tjene andre grunnleggende behov, TOMS Eyewear ble lansert. Med hvert par som er kjøpt, vil TOMS hjelpe med å gi synet til en person i nød. One for One.®

"Jeg var så overveldet av det sydamerikanske folks ånd, spesielt de som hadde så lite, og jeg ble umiddelbart slått med ønsket - ansvaret - å gjøre mer."

- Blake Mycoskie
Vi gir i over 60 land.


Vi har gitt 10 millioner par sko til barn i nød, og lærer oss 10 millioner leksjoner.

Siden 2006 har folk som deg hjulpet oss med å oppnå dette fantastiske nummeret - og det fører til større, bedre ting! Liker å gi forskjellige typer sko basert på terreng og sesong, eller skape lokale jobber ved å produsere sko i land der vi gir. TOMS sko er alltid gitt til barn gjennom humanitære organisasjoner som innlemmer sko i sine samfunnsutviklingsprogrammer.

150.000 har fått synet restaurert gjennom kjøp av TOMS Eyewear siden 2011.

Vi gir synet i over 10 land, som gir reseptbriller, medisinsk behandling og / eller synsparende kirurgi ved hvert kjøp av briller. Ikke bare gjør et kjøp hjelp til å gjenopprette synet, det støtter bærekraftige samfunnsbaserte øyeomsorgsprogrammer, opprettelse av profesjonelle jobber (ofte for unge kvinner), og bidrar til å gi grunnleggende øyeomsorgstrening til lokale helsefrivillige og lærere. Hva startet som et selskap har blitt en bevegelse Vårt samfunn har hjulpet oss med å gjøre en enkel ide til en kraftig virkelighet. Grupper som TOMS Campus-programmer får studenter over hele USA involvert i hendelser som utdanner andre på bevisst forbrukerisme og sosial entreprenørskap. Vårt internshipprogram har gitt andre unge mennesker en verdifull del av vår historie.
Bevegelsen vår består av mange deler, inkludert One Day Without Shoes og World Sight Day, våre årlige dager for å øke bevisstheten om de globale problemene om fattigdom og unødvendig blindhet og synshemming. Billett til Give gir samfunnet en mulighet til å bli med på en tur og distribuere TOMS Sko til barn i feltet. Og hvis du leter etter andre måter å bli involvert, har vårt fellesskapsteam mange ideer.
Kontakt Fellesskap sko
I tillegg til de alpargata-inspirerte klassikerne, tilbyr TOMS en rekke sko til menn, kvinner og barn. Fra hverdags menns sko som Paseos til morsomme og flørtende Strappy Wedges, er vi lidenskapelige om både mote og medfølelse vi tilbyr.